Nieuwsbrief oktober 2020

Nieuwsbrief oktober 2020

Beste leden en donateurs, 

Hierbij de Wolwêze What’s Up: de maandelijkse nieuwsbrief die je vertelt wat je allemaal niet moet missen.
Helaas weer wat later dan gebruikelijk, bij deze ook de beslissing om de nieuwsbrief uit te brengen in het eerste weekend van de maand, i.p.v. stipt op de eerste vrijdag.

  Afgelopen maand:
Afgelopen maand zijn we weer mooi wat open geweest. Dit was zeer gezellig maar wel even wennen aan de regels. Hier hebben we ons met zijn allen zeer goed aan gehouden. Ook zijn we uit voorzorg een week dicht geweest. Dit bleek achteraf niet nodig maar veiligheid voorop.

We hadden deze maand ook de ALV, hierin was het aankomende bestuur voorgesteld.  Bart, Ruben en Joël zijn ingestemd met als taken voorzitter, soosco en secretaris. Er is ook al een penningmeester op het oog, hierover komt zo snel mogelijk meer informatie.
Ze zijn nu druk bezig met een beleidsplan aan het schrijven. Op dit moment worden ze ingewerkt en ondersteunen ze het huidige bestuur met de taken.

Daarnaast zijn er ook twee wissels binnen de stichting bestuursleden. De nieuwe stichting bestuursleden zijn Sipke met de taak penningmeester en Dasha als algemeen bestuurslid.
Zij vervangen Yvonne Bos die haar tweede periode erop heeft zitten en Sander de Visser die heeft besloten na 1 periode te stoppen.
Bij deze wil ik Yvonne Bos en Sander de visser nogmaals bedanken voor het oppakken van deze taken binnen stichting en jullie blijven altijd welkom om nog eens langs te komen in de kroeg.

  Nieuwe regels:
Zoals jullie misschien ook al hebben meegekregen mogen we nog maar tot 9 uur open blijven. Dit is pas net bekend en heeft best veel invloed op de evenementen.  vanaf nu zijn we donderdag, vrijdag en zaterdagmiddag geopend. Vanaf 15 uur is de kroeg open. Hiervoor moet wel gereserveerd worden via de website. Dit geeft natuurlijk wel meer ruimte voor dingen als studiemiddagen, spelletjesmiddagen en avondeten in de soos, houdt hiervoor de website en Facebook in de gaten!  

Discord:
We blijven ook nog actief op discord maar zullen nu ook weer meer in de bar aanwezig zijn. Erwin organiseert deze maand elke woensdag avond spelletjesavond op discord. Wil je meespelen maar zit je nog niet op discord? Gebruik deze link:
https://discord.gg/yKF2Eap.
Je hoeft hiervoor niks te installeren want het kan gewoon via de browser. Na openen geeft iemand van bestuur/beheer je toegang. 
Alle evenementen op een rijtje
Woensdag 7 oktober cards against humanity – 21:00 op discord
be rude. be irreverent. be hilarious!
Praten via discord spelen via https://allbad.cards/  
Woensdag 14 oktober Among us – 21:00 op discord
Een spelletje waarbij je op een ruimteschip gezamenlijk taken moet uitvoeren. Maar een paar spelers proberen iedereen te vermoorden!
Net als bij weerwolven ontstaan hierdoor discussies en kan er iemand uit het schip worden gegooid. Voor beter uitleg kan je dit filmpje even bekijken, in de eerst minuten wordt het spel uitgelegd: https://www.youtube.com/watch?v=XlBN8e_9WUI.
Het spel kost 3 euro maar kan daarna zo vaak gespeeld worden als je wilt.   Donderdag 15 oktober eten in de soos- 18:00-19:00 in wolwêze
Er wordt macaroni gekookt. Reserveer een plek in de soos via de website en meld je dan aan bij Erwin via mailadres: extern@wolweze.nl of via whatsapp. Allergieën en eet wensen kan met Erwin overlegd worden of dat mogelijk is.
Aanmelden vóór donderdag 15 oktober. Als het leuk is gaan we het vaker doen.  
Woensdag 21 oktober quiplash – 21:00 op discord
Een super leuk spel dat lijkt op cards against humanity maar dan is alles open om zelf in te vullen. Dit geeft echt de meest hilarische antwoorden en superleuke reacties. Daarnaast is het ook belangrijk goed te stemmen op de beste antwoorden.  
Woensdag 28 party spellen – 21:00 op discord
We beginnen de avond met Fakin’ It, dan Guesspionage en als we daarmee klaar zijn Trivia Murder Party. Ken je deze spellen niet? Leuk! Dan kunnen we met zijn allen wat nieuwe spellen spelen.  Ze zijn van de makers van quiplash en zien er super leuk uit voor meer info kan je naar:
https://www.jackboxgames.com/fakin-it/ https://www.jackboxgames.com/guesspionage/ https://www.jackboxgames.com/trivia-murder-party/  
Halloween
Aan het eind van de maand is er rond halloween een pompoen snij middag en een halloween feest gepland. Aanmelden voor het pompoen snijden en info over ons halloween feest komt op facebook. Ook wordt er gewerkt aan een vossenjacht/speurtocht. Hierover komt zodra het zover is meer informatie op facebook.
Zoals je kunt zien is er genoeg te beleven, dus tot snel in onze kroeg of op Discord.
Met vriendelijke groet,
Erwin Meursing