Nieuwsbrief november 2020

Nieuwsbrief november 2020

Beste leden en donateurs, 

Hierbij de Wolwêze What’s Up: de maandelijkse nieuwsbrief die je vertelt wat je allemaal niet moet missen.

  Corona update & stand van zaken
Zoals jullie misschien al gemerkt hebben zijn we weer gesloten. Het corona virus slaat op dit moment hard om zich heen en we moeten allemaal onze verantwoordelijkheid nemen om het snel weer onder controle te krijgen. Hoe het er nu naar uitziet gaat dit nog wel even duren en zijn we komende maand en misschien langer niet open.  Maar niet getreurd we blijven leuke dingen organiseren sluit gewoon een keer aan op discord.
De link is  https://discord.gg/Qg9kgKgjDJ
Je hoeft niks te installeren het kan gewoon met je internet browser.

Verder wordt er nog weer geklust in wolweze en wordt het komende bestuur klaargestoomd voor de overdracht. Ook de T-shirts komen er aan de proefdrukken zijn goedgekeurd en binnenkort komt er een mailtje met het eindresultaat en kunnen ze besteld worden!!! HYPE HYPE.

  Afgelopen maand
Afgelopen maand hebben we zeer leuke spelletjes avonden gehad op de wolweze discord er wordt er vol op D&D gespeeld en de minecraft server is weer online. Alle spel avonden waren super gezellig en cards against humanity en among us waren zo leuk dat we die er in houden voor de aankomende weken.  Verder komen er hiernaast nog meer evenementen aan.

Zoals jullie misschien al hebben meegekregen is er ook een wedstrijd gaande voor wie de beste pompoen kan snijden. De stemming hiervoor gaat open om 20u maandag 9 november. Je kunt dus nog tot dan een foto plaatsen in het art kanaal om mee te doen.
Als je dan toch een pompoen snijd, kan je natuurlijk van het vruchtvlees pompoen soep maken! Hou je niet zo van pompoen soep maar lijkt gezamenlijk koken je wel super leuk? Doe dan mee met het gezamenlijk koken van Melanie. Op 27 november om 17:00 kan iedereen inloggen op discord en al gezellig pratend maken we een lekker gerecht.
  Studeren in het buitenland
Heb jij plannen om te studeren in het buitenland of ken je iemand die dit wil?  Kijk dan even naar onderstaande beurs kan jou of de ander zo maar helpen de financiering rond te krijgen.  
Kijk voor meer info op vsbfonds.nl/beurzen
Alle evenementen op een rijtje
Woensdag 11 november cards against humanity – 21:00 op discord
Wegens het succes van vorige keer en gewoon vanwege alle lol die het oplevend gaan we dit nog een keer spelen so: Be rude, be irreverent and be hilarious!
Praten via discord spelen via https://allbad.cards/  
Zaterdag 14 november levendigganzenbord- 20:00 tot -+ 23:00 op discord
Schaf je favoriete drank aan of wat je ook maar wilt drinken voor een online variant van een super leuk levend ganzenbord spel dat al eerder in Wolwêze is gehouden. Let er op vanwege de duur 20:00u starten! zorg dat je op tijd aanwezig bent.
  Dinsdag 17 november spellen avond – 21:00 op discord
Hier kan iedereen zelf spelletjes meenemen/bedenken en dan gaan we die spelen.
Het start met een leuke spullen hund van Ruben en daarna kunnen we jackbox games of vele andere leuke spellen gaan spelen. 
Woensdag 18 november BLV – 19:30 inloop 20:00 start op discord
Reserveer deze datum alvast in je agenda de uitnodiging komt binnen een week    Woensdag 25 november among us – 21:00 op discord
Een spelletje waarbij je op een ruimteschip gezamenlijk taken moet uitvoeren. Maar een paar spelers proberen iedereen te vermoorden!
Net als bij weerwolven ontstaan hierdoor discussies en kan er iemand uit het schip worden gegooid. Voor beter uitleg kan je dit filmpje even bekijken, in de eerst minuten wordt het spel uitgelegd: https://www.youtube.com/watch?v=XlBN8e_9WUI.
Het spel kost 3 euro maar kan daarna zo vaak gespeeld worden als je wilt.    
Vrijdag 27 november gezamelijk koken – 17:00 op discord  
We gaan met zijn allen tegelijk hetzelfde gerecht koken en ondertussen lekker gezellig praten op discord. wil je meedoen het recept komt minimaal anderhalve week van te voren op discord en facebook zodat je de ingrediënten kunt halen.    
Zoals je kunt zien is er genoeg te beleven, dus tot snel in onze kroeg of op Discord.
Met vriendelijke groet,
Erwin Meursing