Nieuwsbrief mei 2020

Nieuwsbrief mei 2020

Beste leden en donateurs, 

Hierbij de Wolwêze What’s Up: de maandelijkse nieuwsbrief die je vertelt wat je allemaal niet moet missen.
  Afgelopen periode zijn er veel games gespeeld op de Discord. Zo is voor iedereen die het thuiszitten zat is een hele Minecraft wereld gebouwd om doorheen te lopen. Ook wordt er veel door Europa gescheurd met vrachtwagens in het spel Truckersmp.  Als je dit wat te digitaal vind kan je ook meedoen met een D&D spel. Zelfs als je er nog niks van weet. Je wordt geholpen met je karakter maken en je krijgt wat uitleg over het spel en voor je het weet loop je door een oud magisch dorpje opzoek naar avontuur.    Voor als je meer van het oude vertrouwde bent: woensdag willen we weer weerwolven. Dit kan tegenwoordig ook gewoon via Discord. Klik op deze link en kom bij de wolwêze Discord. https://discord.gg/csKcsWW   Er wordt in Wolwêze nu ook volop geklust. Door de klussers wordt er gekit, geverfd, gerepareerd en schoongemaakt zodat Wolwêze zodra het weer mag weer open kan.  

Mocht je het hele goede ideeën hebben over wat Wolwêze volgend jaar moet gaan doen, en wil je je in zetten voor de vereniging: We zoeken nog een aantal bestuursleden voor volgend schooljaar.  Er zijn al wat mensen benaderd voor het bestuur van volgend jaar, maar iedereen is natuurlijk altijd welkom om zich aan te melden!

Lijkt het je leuk om komend jaar te helpen binnen het bestuur, of zou je graag meer willen weten over bestuurstaken, mail dan graag naar secretaris@wolweze.nl of voorzitter@wolweze.nl, of schiet een van het bestuur aan via de Discord server via de link hierboven.

Aangezien er nog geen inzendingen binnen zijn gekomen voor de merchandise hebben we hieronder nogmaals een voorbeeld van de al ontworpen merch, en een kleurplaat van een t-shirt. Laat hier al je creativiteit op los en stuur je ontwerp naar secretaris@wolweze.nl, want de echte Wolwêze merch moet natuurlijk wel voor en door de leden zijn.

Alle evenementen op een rijtje
Woensdag 13 meiWeerwolven van Wakkerdam – 21:00 Ons oude vertrouwde spel in een nieuw jasje. Net als een wolf in schaapskleren. te spelen via https://discord.gg/csKcsWW    Hiernaast zijn we elke avond open en zijn er altijd wel een paar op discord. Als je zelf graag een karaoke, pupquiz of een spel wil spelen geef het aan en we helpen je organiseren.   
Zoals je kunt zien is er genoeg te beleven, dus tot snel op onze kroeg op Discord. Verder wens ik iedereen een fijne passen goeie gezondheid toe.

Met vriendelijke groet,
Erwin Meursing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *