Nieuwsbrief maart 2020

Nieuwsbrief maart 2020

Beste leden en donateurs, 

Hierbij de Wolwêze What’s Up: de maandelijkse nieuwsbrief die je vertelt wat je allemaal niet moet missen.
In verband met de recente maatregels wat betreffende het corona virus, en hierdoor dus ook wijzigingen in de agenda, is deze mail net even 1 dag later dan beloofd.

Sorry aan alle bier-fans vorige nieuwsbrief heb ik gezegd dat Dommelsch tweede was geworden bij de blikbierborrel, maar dit had Grolsch moeten zijn. 

Afgelopen maand was het natuurlijk valentijn. Hierbij hadden we een platenspeler aangesloten in de soos en werden er leuke singeltjes gedraaid. Er werd er zelfs gedanst in Wolwêze. Nou denk je misschien past dat dan, het antwoord is: niet echt, maar dat heeft ons niet tegengehouden. Aan het eind van de maand hadden we ons zusjesfeest “Op naar Liwwadden”. Dit was echt super gezellig en ondanks de lange afstand waren er mooi wat zusjes. Cleopatra was het best vertegenwoordigd en op één na was elke vereniging aanwezig. Het feest was heel gezellig en ging tot laat door. We hebben spelletjes gespeeld, Friese dranken gedronken en aan het eind van de avond fanatiek zitten discussiëren over van alles en nog wat. 

Deze maand hebben we ook weer leuke evenementen. Dit begint met St.Patricks day, dan een high tea en aan het eind van de maand Russian hardbass. Ja na het grote succes van de eerste russian hardbass komt nu part two: Chernobyl edition. Ook is er aan het eind van de maand het zusjesfeest van Liber met daarbij een langskomdag. langskomdagen zijn de snelste manier om de zusjesverenigingen te bezoeken. Er wordt nog overlegd of de plannen doorgaan voor de langskomdag i.v.m. de corona maatregels. We zouden borrelen bij Karpe noktem eten bij Biton en vieren daarna het feest bij Liber. Echter is karpe sowieso gesloten, en volgt er nog informatie over Biton en Liber.   Al onze evenementen zijn ook te zien op de poster die gemaakt is door Marlinde.

mededelingen

Algemene leden vergadering
Bij de afgelopen ledenvergadering is veel gebeurd, dus even een korte samenvatting:
– Tom wil toch graag door met zijn bestuurstaak, en is dus nog niet uitgeslagen.
– Er zijn nog maar 2 aanmeldingen voor potentieel nieuw bestuur, dit zijn er nog niet genoeg voor een volledig bestuur. Voel je je geroepen, of wil je eerst wat meer informatie weten, meld je dan bij één van de bestuursleden!
– Er is een nieuwe commissie gevormd, de tapperscommissie, TaCo in het kort. Deze commissie zal het regelen van tappers op zich nemen en op den duur misschien meer taken.
– De merch komt er aan, er zijn echter nog niet veel ontwerpen binnengekomen om uit te kiezen. Voor alle creatieve of geinspireerde leden en donateurs dus nogmaals een oproep: Laat je creatieve geest los en stuur een ontwerp in!
– Op zondagen worden nu spelletjes middagen georganiseerd, hier kan je lekker tabletops spelen, of bijvoorbeeld meedoen aan een D&D sessie.  

Opendag

We hebben op de opendag van NHL-Stenden gestaan. Hier hebben we ons gepromoot voor potentiële nieuw leden. Daarnaast hebben we daar ook onze contacten met de andere studentenverenigingen weer aangehaald.
Alle evenementen op een rijtje
Woensdag 18 maart Weerwolven van Wakkerdam – 21:00 Neem wraak op de weerwolven, bescherm je geliefde, pak je geweer of peuzel de dorpelingen op.  
Zaterdag 21 maart High tea – 16:00 Neem wat lekkers mee en geniet van al het lekkers van de anderen met een kopje thee.  
Vrijdag 27 maart langskomdag midden 16:00 Info volgt zodra er meer bekend is over wat wel en niet door gaat.  
Vrijdag 27 maart Zusjesfeest liber: zeven zusjes zeven zeeën  20:00 in De Pont Dit mag je niet missen!
Kom allemaal dansen en biertjes drinken :D :D :D
Dit feest heeft een lekker breed nautisch thema: piraten, zeemeerminnen,titanic, vissen, het kan allemaal :D
Schip ahoy! voor meer info kijk op https://www.facebook.com/events/491172368240169/ Ook voor dit evenement geldt dat deze misschien afgelast wordt, hierover wordt verdere info z.s.m. gegeven.  
Zaterdag 28 maartRusian hard bass part two: Charnobyl edition- 21:00 Na het grote succes van de eerste komt hier deel twee     toekomstige evenementen
Vrijdag 29 mei tot maandag 1 juni zusjeskamp Sneeuwwitje en de zeven zusjes het enige echt zusjeskamp nu op fiets afstand!! opgeven kan via https://www.zusjeskamp.nl/.
  Zoals je kunt zien is er genoeg te beleven, dus tot snel in Wolwêze.  

Met vriendelijke groet,
Erwin Meursing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *