Nieuwsbrief juni 2020

Nieuwsbrief juni 2020

Beste leden en donateurs, 

Hierbij de Wolwêze What’s Up: de maandelijkse nieuwsbrief die je vertelt wat je allemaal niet moet missen.
 


Wanneer gaat Wolwêze weer open? 

Dat is natuurlijk de grote vraag.
Hiervoor moet je nog even geduld hebben. We zijn druk aan het klussen en bij elke klus die je doet kom je erachter dat er een nog grotere klus is die ook moet gebeuren. De deuren, wasbakken, stortbakken, bar en wc’s zijn weer opnieuw bevestigd, geverfd, gekit of opgeknapt. Helaas zijn we erachter gekomen dat in de keuken de tegels los zitten en deze moeten er nu eerst vervangen worden.
Wil jij kijken hoe het er aan toe gaat? Je mag altijd komen helpen! Vraag hiervoor Christian of Marnicq wanneer je kan helpen of stuur een mailtje naar soosco@wolweze.nl. Als je twee linker handen hebt mag je je ook opgeven voor de schoonmaak die na al dit klussen hard nodig is.   Mocht je je vervelen; de Wolwêze Discord is ook altijd gezellig! Zo worden er veel potjes D&D gespeeld en worden er veel games gespeeld. Ook wordt er veel gepraat, muziek geluisterd en gezellig rond gehangen. Laatst was er bijvoorbeeld een verzameling oude Wolwêze maandbladen bij ons afgeleverd en kwamen er allemaal grappige verhalen langs.  

Oproep nieuw bestuur!

Mocht je het hele goede ideeën hebben over wat Wolwêze volgend jaar moet gaan doen, en wil je je in zetten voor de vereniging: We zoeken nog een aantal bestuursleden voor volgend schooljaar.  Er zijn al wat mensen benaderd voor het bestuur van volgend jaar, maar iedereen is natuurlijk altijd welkom om zich aan te melden!

Lijkt het je leuk om komend jaar te helpen binnen het bestuur, of zou je graag meer willen weten over bestuurstaken, mail dan naar secretaris@wolweze.nl of voorzitter@wolweze.nl, of schiet een van het bestuur aan via de Discord server via de link hierboven.
 

Glazenveiling

Een goed biertje drink je natuurlijk uit het bijbehorende glas. Deze glazen zijn helaas niet altijd makkelijk te krijgen.
Wil jij een lekker biertje met wat mooie glazen? Dan hebben wij wat voor je. We hebben glazen over en hebben daar heerlijke bierpakketjes van gemaakt. Wil jij zo’n mooi pakketje? Hou dan de website of Facebook in de gaten voor meer info. De pakketjes kunnen worden afgehaald of bezorgd in Leo (Leeuwarden en omstreken) en eventueel per post verstuurd daarbuiten. Een voorbeeld van zo’n pakketje zie je hieronder.

Alle evenementen op een rijtje
Helaas is gebleken dat er niet genoeg animo is voor weerwolven via discord. Hierdoor is de evenementenlijst voor nu eventjes leeg. Wanneer er wel evenementen worden georganiseerd in de tussentijd zullen deze aangekondigd worden via Facebook en op de website dus hou het in de gaten!

Heb jij nu een idee voor een evenement dat online of op afstand georganiseerd kan worden, laat het ons dan weten via mail of Discord!  
Zoals je kunt zien is er genoeg te beleven, dus tot snel aan onze tafel op Discord. Verder wens ik iedereen een fijne pasen toe.

Met vriendelijke groet,
Erwin Meursing

Één reactie

  1. Melissa schreef:

    Wanneer zijn jullie van plan om weer open te gaan? Ik ben nog nooit eerder bij een studentenvereniging geweest moet ik mij van te voren aanmelden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *