Nieuwsbrief Juli 2020

Nieuwsbrief Juli 2020

Beste leden en donateurs, 

Hierbij de Wolwêze What’s Up: de maandelijkse nieuwsbrief die je vertelt wat je allemaal niet moet missen.
Helaas weer een paar dagen later dan normaal, hiervoor excuses.

Update soos

Er wordt nog steeds volop geklust in de soos. Toen alles uit de keuken was en alle tegels van de muur gehaald waren dachten we: we zijn al zo ver, waarom dan niet de gehele keuken? De keukenvloer wordt dus ook vervangen, en er wordt opnieuw betegeld. Als je wilt weten hoe het er uit ziet moet je helaas nog even wachten tot we weer open zijn. Kan je niet zo lang wachten? We kunnen altijd hulp gebruiken! Nu zoeken we nog mensen om kluswerk te doen maar straks moet er ook een grote schoonmaak gedaan worden waarbij vrijwilligers altijd welkom zijn.  

Cards against humanity

Wie heeft er ook weer zin in de oo zo verkeerde en hilarische combinaties van cards against humanity? Ik heb even rondgekeken op internet en een goede online versie gevonden. Aankomende woensdag is de eerste ronde en bij succes komen er zeker meer. 

Oproep nieuw bestuur!

Mocht je het hele goede ideeën hebben over wat Wolwêze volgend jaar moet gaan doen, en wil je je in zetten voor de vereniging: We zoeken nog een aantal bestuursleden voor volgend schooljaar.  Er zijn al wat mensen benaderd voor het bestuur van volgend jaar, maar iedereen is natuurlijk altijd welkom om zich aan te melden!Lijkt het je leuk om komend jaar te helpen binnen het bestuur, of zou je graag meer willen weten over bestuurstaken, mail dan naar secretaris@wolweze.nl of voorzitter@wolweze.nl, of schiet een van het bestuur aan via de Discord server via de link hierboven.

 Glasveiling

De glasveiling is een groot succes. Er zijn veel biedingen geweest en de gelukkige winnaars kunnen hun pakketje ophalen in Wolwêze. Door een fout in het programma hebben verkeerde mensen mails gekregen. Als je een van de winnaars bent wordt er door de secretaris een aparte mail naar je gestuurd om af te spreken wanneer je kan ophalen of dat het verzonden wordt en hoe er betaald kan worden. Mocht je de veiling nu totaal gemist hebben of heeft iemand je overboden niet getreurd er komt nog een ronde. Die begint vandaag dus houd de pagina in de gaten via onderstaande link. Deze keer zijn de volgende pakketjes in de verkoop:

Alle evenementen op een rijtje
Woensdag 8 julicards against humanity – 21:00 op discord
be rude. be irreverent. be hilarious!praten via discord spelen via https://allbad.cards/

Je kan elke avond langskomen op de discord en mag altijd komen helpen in de soos, dus tot snel in onze kroeg op Discord of tijdens het klussen.  
Met vriendelijke groet,
Erwin Meursing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *