Nieuwsbrief januari 2020

Nieuwsbrief januari 2020

Beste leden en donateurs, 

Hierbij de Wolwêze What’s Up: de maandelijkse nieuwsbrief die je vertelt wat je allemaal niet moet missen.

Sorry dat maandelijks gaat niet helemaal goed. We gaan dit proberen te verbeteren. Voor iedereen die de nieuwsbrief van december nog wil zien staat op de website. Eerste nog een gelukkig nieuwjaar gewenst. Misschien een beetje laat maar beter laat dan nooit. December zat weer helemaal vol sinterklaas is langs geweest en het was lekker fout bij het kerstfeest. Naast die twee oude bekende was er ook een vakbond pubquiz en natuurlijk oud en nieuw. Ondanks dat sommige mensen Wolwêze niet konden bereiken door de mist stond de kroeg vol.   Met oud en nieuw hebben we het jaar afgesloten en de kerstboom stond ook al in de fik (raamschildering) december is altijd een dure maand daarom gaan we bij Wolwêze je wat helpen met nog goedkoper bier dan normaal tijdens de blikbierborrel. Ook is er deze maand weer twee keer weerwolven en als afsluiter van de maand op naar de Bolk in delft naar onze zusjes.

mededelingen

Soosco

We hebben weer veel belangrijke dingen besproken op de ALV. Een van de belangrijke dingen was een bestuurswissel. Bij deze bestuurswissel is Melanie Vrieling afgetreden als soosco en Christian Heim ingestemd als de nieuwe soosco. Melanie heeft ontzettend veel gedaan voor Wolwêze het afgelopen half jaar en blijft zich nu ook naast het bestuur inzetten voor de vereniging.

Merch ideeën

Heb jij een goed idee voor stickers, wil je de vuuraanstekers terug of maak jij een mooie opdruk voor nieuwe shirts? Alles is welkom stuur je ideeën, design of plannen naar voorzitter@wolweze.nl. Hoe verder uitgewerkt hoe meer kans dat het ook echt gemaakt wordt.  

Beurs aanvragen

We zijn aan het kijken of we met Wolwêze recht hebben op een beurs bij de scholen. Hiervoor moeten we weten hoeveel leden we hebben per school en dit kunnen aantonen door de studentennummers te geven. Heb je dit niet op de ALV genoteerd en wil je Wolwêze wel helpen mail dit dan naar secretaris@wolweze.nl. mail dan met als onderwerp “school info”. In deze mail vermeld je naam, school en studentnummer en in welk studiejaar je afstudeert(als alles goed gaat). Als je op twee scholen staat ingeschreven graag allebei.
Alle evenementen op een rijtje
Woensdag 8 januari Weerwolven van Wakkerdam – 21:00 Weerwolven in wakkerdam! Gelukkig hebben we veel kerstbomen en kunnen we een mooie brandstapel maken. Nu alleen nog de weerwolven vinden om ze levend te verbranden.   
Zaterdag 18 januari Blikbierborrel – 21:00
Bier uit blik niet omdat het moet maar omdat het kan.  
Woensdag 22 januari Weerwolven van Wakkerdam – 21:00 Dit dorp blijft nooit lang weerwolf vrij gelukkig zijn er ook iedere keer weer dorpelingen die het gevecht aangaan.  
vrijdag 31 januari Zusjesfeest bij de Bolk Met zijn allen naar Delft voor weer een super feest. Maak je geen zorgen over eten en slapen we kunnen waarschijnlijk weer mee eten in de soos en een slaapplek is zo geregeld.    toekomstige evenementen  
zaterdag 8 februari open dag stenden wil jij Wolwêze helpen promoten op de open dag van Stenden? vraag dan even iemand van het bestuur of stuur een mailtje naar secretaris@wolweze.nl    
vrijdag 28 februari Zusjesfeest Wolwêze De volgende maand is het aan de zusjes om hierheen te komen. Er komt een groot evenement en allemaal te gekke mensen die je kunt leren kennen. Want vreemde zijn vrienden die je nog niet bent tegengekomen.


Zoals je kunt zien is er genoeg te beleven, dus tot snel in Wolwêze.  

Met vriendelijke groet,
Erwin Meursing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *