Nieuwsbrief januari 2021

Nieuwsbrief januari 2021

Beste leden en donateurs, 

Hierbij de Wolwêze What’s Up: de maandelijkse nieuwsbrief die je vertelt wat je allemaal niet moet missen.
 
  Gelukkig nieuwjaar
Iedereen een gelukkig nieuwjaar toegewenst. Hopelijk wordt dit ook een goed jaar voor de vereniging en een jaar waarin we weer samenkomen eerst online en later fysiek.   

Vorige maand
Er is vorige maand veel gebeurt naast kerst en oud en nieuw is er ook binnen de vereniging is er veel veranderd. 
We hebben een nieuw bestuur! Als eerste wens ik dit bestuur een goede start toe en hoop ik dat zij degene zijn die ons dit jaar weer bij elkaar brengen.

Daarnaast hebben we ook vele leuke activiteiten gehad. Dit begon met een avond cards against humanity en aan het eind van de maand het bluf spel en drawfull 2. Daartussendoor werd er superveel d&d gespeeld zijn er weer volop mensen in minecraft actief en nog veel meer games.   

Komende maand
De spellen op de woensdag gaan gewoon lekker door met als eerste weer een avondje cards against humanity. natuurlijk om het jaar goed te beginnen is er ook een nieuwjaarsborrel. Iedreen is welkom op de discord https://discord.gg/csKcsWW voor de nieuwjaars (bilkbier)borrel.
De tweede woensdag hebben we weer een Jackbox party we starten met trivia murder en spelen dan verschillende jackbox games.
Daarna gaan we weer um actually spelen met de setup van matthijs ewoud. Iedereen die dit al eens in wolweze heeft gespeeld weet hoe leuk dit is voor de rest hier een link naar een video over het spel:
 https://www.youtube.com/watch?v=64qDiKBD6i0.
En om de maand goed af te sluiten ons zusjesfeest. Dit is een feest dat we voor heel de zeus houden de Zeus staat voor: Zusterlijke Eenheid uit Saamhorigheid en is een verband met meerdere verenigingen door heel het land. We hebben elk jaar een gezamenlijk kamp en vele leuke activiteiten bij de andere verenigingen.
 
Alle evenementen op een rijtje
Woensdag 6 januari cards against humanity – 21:00 op discord
Deze houden we erin vanwege alle lol die het oplevend gaan we dit nog een keer spelen so:
Be rude, be irreverent and be hilarious!
Praten via discord spelen via https://allbad.cards/
Zaterdag 9 januari (blikbier)borrel- 20:00 op discord
Schaf je favoriete drank aan of wat je ook maar wilt drinken voor een online nieuwjaarsborrel. Lekker gezellig iedereen het beste wensen voor 2021. Want dat kunnen we na dit jaar wel gebruiken.
Woensdag 13 januari jack box party – 21:00 op discord
We beginnen met trivia murder en gaan daarna de leukste spellen bij langs.   
Woensdag 20 januari one night weerwolven – 21:00 op discord
we hebben al te lang geen weerwolven meer gespeeld dus kwam dit online spel tegen bij een zeus vereniging en dacht meteen dat gaan we ook doen. Weer lekker als vanouds discussiëren  en de weerwolven proberen op de brandstapel te gooien.
Vrijdag 22 januari um…  actually – 21:00 op discord
Dit is een spel van een tv show waarbij verschillende nerd feitjes voorbij komen met een fout erin. Je mobiel wordt een buzzer om te onderbreken en te corrigeren. Echt heel leuk ook als je niet zo’n nerd bent.
Woensdag 27 januari among us – 21:00 op discord
Een spelletje waarbij je op een ruimteschip gezamenlijk taken moet uitvoeren. Maar een paar spelers proberen iedereen te vermoorden.
Net als bij weerwolven ontstaan hierdoor discussies en kan er iemand uit het schip worden gegooid. Voor beter uitleg kan je dit filmpje even bekijken, in de eerst minuten wordt het spel uitgelegd: https://www.youtube.com/watch?v=XlBN8e_9WUI.
Het spel kost 3 euro maar kan daarna zo vaak gespeeld worden als je wilt.  

Woensdag 29 januari zusjes feest – 21:00 op zeus discord
hier de link voor de zeus discord https://discord.gg/n9SV2xhptU . Meer informatie komt nog maar dit wordt een super leuk groot feest.  
Zoals je kunt zien is er genoeg te beleven, dus tot snel in onze kroeg op Discord.

Met vriendelijke groet,
Erwin Meursing