Nieuwsbrief februari 2020

Nieuwsbrief februari 2020

Beste leden en donateurs, 

Hierbij de Wolwêze What’s Up: de maandelijkse nieuwsbrief die je vertelt wat je allemaal niet moet missen.

De blikbier borrel was gezellig met de verkoop wedstrijd tussen Grolsch, Dommelsch  en klok. En de winnaar was KLOK! met als goed tweede Dommelsch. Hiernaast was er weer twee keer weerwolven waar weer veel nieuwe mensen waren maar ook weer veel oude bekende. Ook als je niet mee weerwolft altijd een van de gezelligste avonden van de week. 

Voor volgende maand staat ook weer twee keer weerwolven op het programma. Daarnaast de dag van de liefde: valentijn. Wil jij op deze dag ook met je geliefde naar mooie plaatjes luisteren in de kroeg of trekt de liefde voor muziek je juist aan kom dan naar plaatjes daten.  Als afsluiter van de maand ons zusjesfeest op naar liwwadden. kom helemaal blauw geel en ontmoet de zusjes. 

mededelingen

Zusjes?

Voor iedereen die het nog niet weet zusjes zijn onze zusters van de andere verenigingen waar mee we een verband hebben. Dit verband heet Zeus. Wat doet de Zeus nu eigenlijk? De verenigingen helpen elkaar met informatie hoe je dingen aanpakt of hoe je problemen voorkomt. Heel handig maar daar heb je als lid niet direct wat aan, Maar voor leden zijn er ook leuke dingen zo mag je als je dat wilt bij bij alle zusterverenigingen naar bijna alle feestjes. Elke vereniging geeft ook een keer per jaar een zusjesfeest waar alle verenigingen worden uitgenodigd en er is een zusjeskamp. Over dat zusjeskamp gesproken dit is altijd ontzetten gezellig en zeker de moeite waard. Het thema van dit jaar is Sneeuwwitje en de 7 zusjes. En de locatie is gewoon hier in Friesland!! dus schrijf je snel in op https://www.zusjeskamp.nl/.

Kamp Schameland

Helaas zijn er dit jaar niet genoeg aanmeldingen voor het kamp naar Ameland. Wij gaan bezig met het regelen dat dit volgend jaar eerder aangegeven zal worden. Voor iedereen die al wel een ticket had gekocht: het geld zal in de loop van de aankomende week teruggestort worden op jullie rekening.  

Beurs aanvragen

We zijn aan het kijken of we met Wolwêze recht hebben op een beurs bij de scholen. Hiervoor moeten we weten hoeveel leden we hebben per school en dit kunnen aantonen door de studentennummers te geven. Heb je jouw school en studentnummer niet op de ALV genoteerd en wil je Wolwêze wel helpen, mail dan deze info naar secretaris@wolweze.nl. Gebruik om het makkelijker te maken voor de secretaris als onderwerp “school info”. In deze mail vermeld je naam, school en studentnummer en in welk studiejaar je afstudeert(als alles goed gaat). Als je op twee scholen staat ingeschreven mag je van allebei de info doorgeven, graag zelfs!
Alle evenementen op een rijtje
Woensdag 5 februariWeerwolven van Wakkerdam – 21:00 nieuwe maand nieuwe kansen.  
Zaterdag 8 februari open dag stenden Wil jij Wolwêze helpen promoten op de open dag van Stenden? vraag dan even iemand van het bestuur of stuur een mailtje naar voorzitter@wolweze.nl    
Vrijdag 15 februari plaatje daten – 21:00
Vergeet je geliefde niks te sturen of hem/haar te verassen met een etentje.Pak daarna je beste plaatjes en kom naar Wolwêze.  
Woensdag 19 februari Weerwolven van Wakkerdam – 21:00 let the motherfucker burn. Burn motherfucker burn.  
Vrijdag 28 februari Zusjesfeest “Op naar Liwwadden” meer mensen meer vreugd. Als je een feest niet wil missen is het deze.   toekomstige evenementen
Vrijdag 29 mei tot maandag 1 juni zusjeskamp Sneeuwwitje en de zeven zusjes het enige echt zusjeskamp nu op fiets afstand!! opgeven kan via https://www.zusjeskamp.nl/.
  Zoals je kunt zien is er genoeg te beleven, dus tot snel in Wolwêze.  

Met vriendelijke groet,
Erwin Meursing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *