Nieuwsbrief december 2022

Nieuwsbrief december 2022

Beste leden en donateurs,

Hierbij de Wolwêze What’s Up: de maandelijkse nieuwsbrief die je vertelt wat je allemaal niet moet missen.

Even een terugblik naar november
Na een paar warmere weken in oktober, nam de temperatuur in november een snoekduik en is het de laatste tijd verschrikkelijk koud… Perfect weer voor glühwein dus! Met het nieuwe jaar in zicht komt er ook een einde van een ander tijdperk… Sinds de afgelopen ALV op 15 december is het bestuur ‘Badkuip’ onofficieel uitgeslagen en is het bestuur ‘Plan W’ ingestemd onder de leuze: “We zijn als best ver in het alfabet.”


Alle evenementen van komende maand op een rijtje!

Zaterdag 31 december – Oud en Nieuw; 21:00 wolwêze
Daarnaast is binnenkort oud en nieuw! Hier maken we een groot feest van om het nieuwe jaar te vieren en dag te zeggen tegen het oude. Natuurlijk met champagne, glühwein en om 12 uur, vuurwerk! We hebben verschillende tappers staan door de avond heen allemaal hun eigen feestje van zullen maken.

Hier hebben we echter nog wel extra tappers voor nodig! Kan je tappen en heb je zin om de 31ste te staan? Je kun je inschrijven naast het gastenboek.

Woensdag 11 januari – D&D oneshot; 19:00 wolwêze
Voor de D&D beginners, dus nodig ze uit en neem ze mee!

Lustrum!! (commissie)
Dit jaar is het alweer tijd voor het 9de lustrum van Wolwêze! Voor dit speciale en enorme feest willen we groot uitpakken. Hiervoor zijn wij opzoek naar enthousiaste leden die graag zouden willen helpen met dit organiseren. 

Wil jij meehelpen? Neem dan contact op met de voorzitter (voorzitter@wolweze.nl).


Tappers gezocht
Op dit moment komen we tappers tekort, waardoor we af en toe geforceerd dicht zijn.
Vind je het leuk om te leren hoe je achter de bar kan te staan in Wolwêze? Of ben je al tapper (geweest)? Wij hebben je nu nodig!
Aanmelden kan bij de voorzitter (voorzitter@wolweze.nl).

Met Wollige groet,

Bestuur Plan W