Nieuwsbrief december 2020

Nieuwsbrief december 2020

Beste leden en donateurs, 

Hierbij de Wolwêze What’s Up: de maandelijkse nieuwsbrief die je vertelt wat je allemaal niet moet missen.

Veranderingen
De nieuwsbrief is even wat later als normaal vanwege de sinterklaas drukte en de veranderingen in de evco. Er is een iemand uit de evco gegaan en er is iemand voor onbepaalde tijd uitgestapt. Hierdoor mist de evco nu twee leden we met zijn we met zijn allen op zoek naar mensen die graag willen helpen evenementen organiseren of zelfs in de evco willen. Heb je interesse of wil je gewoon een keer meekijken met de evco of heb je een idee voor een evenement mail dan even naar secretaris@wolweze.nl.

Huidige stand van zaken
Er is nog steeds veel corona in het land ik hoop dat het met iedereen goed gaat en iedereen wat door kan ondanks alle maatregelen. Er lijkt een vaccinatie aan te komen maar voordat iedereen gevaccineerd is duurt nog wel even. Omdat de besmettingen weer oplopen ziet het er naar uit dat er de komende tijd geen versoepelingen komen. Om deze reden gaan we gewoon lekker online door op onze discord server. Als je ook eens langs wilt komen kan heel simpel met deze link https://discord.gg/4UTWqB5H je hoeft niks te installeren. 

Vorige maand
Afgelopen maand hebben we weer leuke spellen online gedaan: cards against humanity, levendig ganzenbord, amongus en nog een hele hoop avonden met minecraft en D&D. Dit was allemaal super gezellig ook hebben we deze maand al een spullen hunt gehad (bedacht door Ruben). Dit was een zeer geslaagde avond met dit als resultaat:    
ALV
Deze maand gaat ook de ALV met hierin de bestuurswissel plaatsvinden. Bij de afgelopen BLV zijn Annika en Marit ingestemd en nu kan het volgende bestuur ook echt van start. Om niet alle cijfers op straat te hebben kan je deze alleen inzien in Wolweze of in overleg met de penningmeester.
We mogen bij elkaar komen in beperkte aantallen en alle corona regels in acht nemend. Je kan dus fysiek of online de vergadering volgen, meld je hiervoor wel aan! Zie de mail over de ALV op 16 december. 
Spelletjesavonden
Naast deze vergadering gaan we ook door met de woensdagen spellen avond. Met eerst nog een cards against humanity avond en de keer daarna een bluf spel. Hierbij zijn er verschillende vragen waarbij een speler een verhaal maakt en iedereen moet beoordelen of hij bluft of niet en als laatste nog een keer drawfull2 weer lekker tekenen. Daarnaast organiseert de evco iets rond kerst en oud en nieuw; hierover komt meer informatie op discord.
Alle evenementen op een rijtje
Woensdag 9 december cards against humanity – 21:00 op discord
Wegens het succes van vorige keer en gewoon vanwege alle lol die het oplevend gaan we dit nog een keer spelen zo Be rude, be irreverent and be hilarious!
Praten via discord spelen via https://allbad.cards/
Woensdag 16 december alv – 20:00 in kroeg en op de alv discord
De ALV; zie de mail voor alle informatie.
Woensdag 23 december Bluf spel – 21:00 op discord
Iedereen krijgt een vraag en je mag hier over bluffen. Aan de rest uit te zoeken of je de waarheid spreekt. zorg dat je op tijd bent! Je kan ook later aansluiten als je winnen niet het belangrijkst vind.
Woensdag 30 december drawfull2 – 21:00 op discord
Klaar voor de start en tekenen maar! Kan jij duidelijk maken wat je bedoelt of lijkt je tekening nergens naar.      
Zoals je kunt zien is er genoeg te beleven, dus tot snel in onze kroeg of op Discord.
Met vriendelijke groet,
Erwin Meursing