Nieuwsbrief augustus 2020

Nieuwsbrief augustus 2020

Beste leden en donateurs, 

Hierbij de Wolwêze What’s Up: de maandelijkse nieuwsbrief die je vertelt wat je allemaal niet moet missen.

Belangrijk nieuws

Er zijn nog te weinig mensen die hebben aangegeven interesse te hebben voor volgend studiejaar bestuur. Ons bestuur wil Wolweze niet laten vallen maar wij krijgen het komend studiejaar druk genoeg met andere dingen. Dus als je twijfelt neem a.u.b contact met ons op zodat wij meer informatie kunnen geven en kunnen kijken wat er mogelijk is. Het maakt niet uit hoe je contact opneemt maar dit kan altijd via de mail aan secretaris@wolweze.nl.  

update soos

In de keuken zit nu een volledig nieuwe tegelvloer en de wanden zijn ook opnieuw betegeld. Nu zijn we nog bezig met een stelling te bouwen in de keuken zodat de kratjes straks netjes kunnen staan.
Dit is allemaal bijna klaar en dan kunnen we schoonmaken en opruimen en daarna weer open!!
Dit open moet wel met corona maatregelen wat betekent dat er ongeveer 6 mensen in de kroeg mogen. Aangezien dit kleine aantal is het handig om met reserveringen te werken zodat je niet wordt weggestuurd omdat het te vol is. Hierover komt nog een email met alle uitleg. Maar eerst de schoonmaak dus nog want door al het klussen is er veel stof opgelaaid en moet alles opnieuw schoon worden gemaakt. Er wordt nu nog een stelling gebouwd maar deze maand willen we ook aan de schoonmaak beginnen. Als je wil helpen geef het aan bij iemand van het bestuur. Het is eerst schoonmaken met aan het einde ruimte voor “nabespreken” met een drankje.

Spelletjes

Als je je verveeld en nog wat leuks wil doen sluit dan aan bij een van de Dungeons & Dragons spellen. Er zijn genoeg mensen en genoeg avonturen ook juist voor degene die het nog nooit gespeeld hebben. Als je interesse hebt kan je dat aangeven op de discord van wolweze of bij Zjuul en dan kunnen we kijken of er genoeg voor een groep zijn en welk verhaal die dan kunnen spelen.
Ook wordt er cards against humanity gespeeld dit is altijd lachen om de vele verkeerde dingen die tevoorschijn komen. Er is nu zelfs een speciaal pak met Wolwêze kaarten gemaakt die ook gespeeld kunnen worden. Dit wordt weer gespeeld op 26 augustus dit blijft eerst nog online.
De discord link is https://discord.gg/yKF2Eap.

Ook wordt er gekeken naar de mogelijkheid van het terugbrengen van het weerwolven, maar dan in de buitenlucht in de Prinsentuin, dit zou dan wel wat vroeger beginnen omdat de prinsentuin om 22u dicht gaat. Hou Facebook en de website in de gaten voor updates hierover.

Alle evenementen op een rijtjeWoensdag 26 augustuscards against humanity – 21:00 op discord

be rude. be irreverent. be hilarious!praten via discord spelen via https://allbad.cards/

Ergens binnenkort – Grote opruimschoonmaak
Wanneer we alle aanmeldingen hebben word er een datum en tijd ingepland waarop we kunnen gaan schoonmaken om weer open te gaan!

Je kan elke avond langskomen op de discord en mag altijd komen helpen in de soos, dus tot snel in onze kroeg op Discord of tijdens het klussen of schoonmaken.  
Met vriendelijke groet,
Erwin Meursing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *