Nieuwsbrief april 2020

Nieuwsbrief april 2020

Beste leden en donateurs, 

Hierbij de Wolwêze What’s Up: de maandelijkse nieuwsbrief die je vertelt wat je allemaal niet moet missen.
  Het st, Paddy feest was een zeer gezellig evenement de kroeg liep langzaam vol in de middag en er was heerlijke Irish Stew. Hierna begon het feest met verschillende Ierse biertjes. 
Jammer genoeg zijn er verder veel leuke evenementen niet doorgegaan. Maar we moeten ons nu allemaal zo goed mogelijk aan de regels houden zodat we geen ramp veroorzaken en straks weer gezellig terug kunnen naar onze mooie kroeg.  Omdat deze kroeg nu toch leeg is wordt er gewerkt aan achterstallig onderhoud. Dit gebeurt natuurlijk maar met hooguit 3 personen en op gepaste afstand van elkaar.  

Voor iedereen die Wolwêze net zo mist als ik, of wie zich dood verveeld is er nog steeds een wolwêze om naar toe te gaan. Niet op Aukemastaatje 8 maar op Discord. Installeer het gratis op je computer of download de mobiele app. De vraag is nu natuurlijk of dit niet alleen voor gamers is. Het antwoord is nee. Er zijn verschillende voice chats waar je gewoon in kan gaan zitten en wat meepraten of luisteren met de rest. Je kan aan de tafel gaan zitten of aan de barkrukjes. Als je opzoek bent naar een nieuwe hobby  zijn er genoeg die je opgang willen helpen met D&D (dungeons and dragons) en dit wordt ook regelmatig gespeeld via de Discord. als je wel wilt gamen zijn daar ook iedere avond genoeg andere voor te vinden. Er worden gezamenlijk veel games gespeeld bijvoorbeeld minecraft. Ook willen we nog een aantal evenementen organiseren via discord; er zijn al ideeën voor een karaoke en een pubquiz, en er wordt gewerkt aan het opzetten van weerwolven van wakkerdam. Kortom: niet genoeg te doen!
Klik op deze link en kom bij de groep https://discord.gg/csKcsWW   

Als je je hierna nog verveeld maak dan een design voor een T-shirt. Kies een een leuke tekst maak een leuk plaatje en stuur het op. Uit deze ideeën wordt een uitgekozen en daarvan wordt een echt Wolwêze T-shirt gemaakt.  Hieronder al een ingestuurd ontwerp als voorbeeld en een leeg t- shirt om in te vullen. Je mag natuurlijk ook zelf je photoshop skills toepassen als je liever een ander template gebruikt. Hou er rekening mee dat er maximaal 2 kleuren gebruikt kunnen worden voor het drukken, en dat het duurder is hoe meer kleuren je gebruikt. Inclusief de kleur van het shirt is dat dus in totaal 3.

(site zegt nee tegen de foto’s)

Zoals je kunt zien is er genoeg te beleven, dus tot snel op onze kroeg op Discord. Verder wens ik iedereen een fijne passen goeie gezondheid toe.

Met vriendelijke groet,
Erwin Meursing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *