Nieuwsbrief december 2019

Nieuwsbrief december 2019

Beste leden en donateurs, 

Hierbij de Wolwêze What’s Up: de maandelijkse nieuwsbrief die je vertelt wat je allemaal niet moet missen.Naast het gezellig Sint-Maarten en levend ganzenbord heb je het misschien ook meegekregen dat Zjuul was aangereden. Geen paniek het gaat goed met haar. Ze moet alleen wel extra rust nemen en hoopt snel overal weer bij te kunnen zijn. Naast Sint-Maarten en levend ganzenbord was ook het weerwolven weer een groot succes. Halloween viel ook nog in deze maand en was weer een grote verkleedpartij. Natuurlijk weet iedereen al welk duo de mooiste kostuum wedstrijd heeft gewonnen het zijn: Wario en Waluigi. Ook bekent als Kevin en Ryanne.
Bij het versturen van deze brief zijn weerwolven en sinterklaas al weer geweest maar komt er nog wel een leuk nieuw evenement en twee oude bekende.
Op 13 december hebben wij een vakbond pubquiz. Een beetje info over wat die vakbonden nou eigenlijk doen maar vooral heel veel lol. Daarnaast is kerst zo als vanouds weer lekker gezellig met wollige truien en warme dranken. Als afsluiter van het jaar hebben we weer ons oud en nieuw feest. Dit feest zit wel in een nieuw jasjes want we gaan dit jaar gewoon om 9 uur open! Naast al het gefeest is er ook een algemene ledenvergadering waarbij alle belangrijke dingen van het afgelopen kwartaal worden besproken en we het over het volgende kwartaal gaan hebben.

mededelingen

Tappers middag 

We hebben een zeer geslaagde tappersmiddag gehad met de tappers in Wolwêze. We hebben besproken hoe we iedereen goed iedereen kunnen bedienen en wat er verbeterd kan worden. Daarnaast hebben we iedereen leren tappen en het bier wat getapt was gedronken. Want we zijn natuurlijk tegen verspilling. Nu willen we graag laten zien hoe goed we nu kunnen tappen dus bestel vooral een tapbiertje. Al eerder is er met de leverancier overlegd en daarom zijn er nu nieuw glazen en krijgt Wolwêze zelfs een uithangbord van Warsteiner.


Algemene ledenvergadering

Zoals jullie al te horen hebben gekregen is er op 11 december een alv (zie mail: uitnodiging alv 11 december). Hierin worden jullie weer op de hoogte gesteld van de stand van zaken. Ook zijn er belangrijke stemmingen die worden voorgelegd aan de leden. Zorg dat je er bij bent en machtig anders iemand die voor jou kan stemmen zodat je stem niet verloren gaat. 

Alle evenementen op een rijtje

Woensdag 4 december Weerwolven van Wakkerdam – 21:00

De laatste keer van het jaar. Houdt facebook en de website in de gaten om te zien wanneer de eerste in januari weer is. 

Donderdag 5 december sinterklaas – 21:00

Pakjes, dobbelen en vooral heel veel lol zoals een sinterklaas spel hoort te zijn.

Woensdag 11 december ALV – 19:30

Er is een hoop te bespreken en Wolwêze is er voor de leden dus jou stem telt. 

Vrijdag 13 december vakbond pubquiz – 21:00

Wat? ja wat is een vakbond eigenlijk. Vind het uit met veel lol bier en een competitie. 

Zaterdag 21 december foute kerst – 21:00

Een wollige trui een rare must of als jezelf iedereen is eer welkom alles is fout genoeg voor dit feestje. 

Dinsdag 31 december oud en nieuw – 21:00

Oud en vertrouwd maar toch weer wat nieuws we zijn vanaf 9 uur open.


Toekomstige evenementen

Dinsdag 31 januari

Hou deze vrijdag en zaterdag vrij in je agenda voor het zusjes feest van de bolk. Met zijn alle naar delft voor weer een super feest. Maak je geen zorgen over eten en slapen we kunnen waarschijnlijk weer mee eten in de soos en een slaapplek is zo geregeld.

Zoals je kunt zien is er genoeg te beleven, dus tot snel in Wolwêze.  

Met vriendelijke groet,
Erwin Meursing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *