<< >>
Hier komt de foto "ticker" en/of de evenementen plugin; als je dit ziet is het óf nog onder construction, of er is iets buggy. Nothing to see here, move along folks.

Ontgroenen Doe Je Zelf Maar


24-03-2015 14:34:31

Ben je niet zo van de “studentenverenigingen”?

Mooi zo: wij ook niet.
Om deze reden is in 1978 Wolwêze opgericht — destijds voor de opleiding ‘Welzijn’ (vandaar ook de naam). Een studentenvereniging voor mensen die niet bij een typische studentenvereniging willen.

Wolwêze is een algemene studentenvereniging (dus voor iedere student), die het niet zo nauw neemt met de typische studentikoze gewoonten die verenigingen vaak hebben. Bij Wolwêze hoef je niet direct lid te worden, zijn er geen ontgroeningen en je betaalt je ook niet blauw aan lidmaatschapsgeld elke maand; dan kun je dat geld mooi aan pilsjes uitgeven, toch?

Eens per twee weken wordt er op woensdagavond ‘Weerwolven van Wakkerdam’ gespeeld, elke maand is er een groots feest en elke twee maanden organiseren wij een toffe pubquiz. De sociëteit (duur woord voor ‘studentenkroeg’) is elke week geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 21.00 uur tot 03.00 uur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Geen reacties
Twitter Facebook
Deze website is ontworpen en gerealiseerd door Leobite Webdesign uit Leeuwarden